Centrul Medical Unirea a deschis prima maternitate privata din Romania

Centrul Medical Unirea a lansat la inceputul lunii decembrie prima maternitate privata din tara, Spitalul de Obstetrica-Ginecologie "Regina Maria".

Avand patru niveluri, maternitatea beneficiaza de un bloc operator, sala de nasteri, terapie intensiva, neonatologie, rezerve si sali de operatii, dotate cu cele mai moderne tehnologii folosite in prezent in spitalele de profil din Franta si Germania. De asemenea, CMU beneficiaza de o gama larga de metode pentru terapia durerii, de la anestezie peridurala, pana la metodele medicinei clasice chinezesti. Este primul spital din tara care introduce concepte noi precum "gestionarea durerii" in procesul de nastere. Viitoarele mamici isi pot alege astfel pozitia in timpul nasterii, in picioare, lateral, pe scaun sau in apa, in functie de particularitatile anatomice si fiziologice individuale.

Spitalul poate asigura atat interventiile de rutina specifice, pe cale vaginala sau abdominala, cat si interventii histeroscopice sau laparoscopice, interventii nemutilante pe san, in caz de cancer, abordarea interdisciplinara cu specialisti din tara si din strainatate a cazurilor de cancer genital, rezolvarea prolapsului genital si a incontinentei urinare (cu implanturi tolerate biologic), pe cale vaginala sau abdominala.

In functie de tipul nasterii si de gradul medicului care asigura nasterea, pretul poate varia intre 1 880 si 2 930 de euro.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.