Conferinta Nationala de Medicina, Farmacie si Afaceri “Business & Health”

Divizia de evenimente medicale SC Admis Consult SRL, in parteneriat cu Societatea Nationala de Medicina a Familiei, a organizat, in zilele de 10-11 iunie, Conferinta Nationala de Medicina, Farmacie si Afaceri "Business & Health", sub deviza "Sanatatea natiunii vazuta ca un intreg!".

Evenimentul si-a propus sa reuneasca personalitati din domeniul medical (medici si farmacisti), membri ai comunitatii de afaceri din toate domeniile tangentiale acestui sector. Conferinta a fost organizata pe trei sesiuni specializate, pentru a oferi informatii cat mai precise privind schimbarile legislative, aparitia de noi tehnologii si produse, precum si usurinta in folosirea lor.

Dezbaterile primei sesiuni au fost dedicate in majoritate farmacistilor si farmaciilor. In deschiderea celei de-a doua zile au fost prezentate succint probleme ale medicinei actuale. Sesiunea destinata medicilor de familie a oferit solutii pentru fiecare dintre pasii care trebuie facuti in managerierea cabinetelor individuale, fara a fi lasata la o parte componenta profesionala. Partenerii evenimetului, Libra Bank si Raiffeisen Bank, au prezentat produsele bancare destinate exclusiv farmaciilor si cabinetelor medicale individuale.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.