Zambet sanatos

Centrul de Cercetare Blend-a-med si Oral-B lanseaza www.zambet-sanatos.ro, o platforma de informare si educare on-line, care se adreseaza atat publicului larg, cat si profesionistilor in sanatate dentara. www.zambet-sanatos.ro va beneficia de experienta unor profesionisti recunoscuti din domeniul sanatatii dentare din Romania, cum ar fi reprezentanti ai UNAS (Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice) si SSER (Societatea de Stomatologie Estetica din Romania), cadre universitare din invatamantul de specialitate sau medici cu experienta in practica privata. www.zambet-sanatos.ro contine cinci sectiuni principale:
Enciclopedia sanatatii orale prezinta toti pasii spre o igiena orala corecta si raspunsuri la intrebari frecvente despre igiena orala zilnica, probleme de igiena orala, ingrijirea la copii, inovatii tehnologice pentru o mai buna sanatate orala;Zambetul in viata ta prezinta utilizatorului cele doua marci de ingrijire orala, Blend-a-med si Oral-B, oferind si posibilitatea de a posta articole, fotografii, de a interactiona cu alti utilizatori;Produse de ingrijire orala;Centrul de cercetare Blend-a-med si Oral-B;Pentru profesionisti. Utilizatorii care doresc sa devina membri ai Clubului de Sanatate vor avea acces la informatii in exclusivitate.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.