Conferinta Pharma 2008

Editia a VI-a a conferintei Pharma 2008, organizata cu sprijinul Colegiului Farmacistilor din Romania, a avut loc in perioada 9-10 octombire si a avut ca teme "Legislatie farmaceutica", "Cercetarea stiintifica in domeniul farmaceutic" (9 octombrie) si "Piata farmaceutica din Romania, spre maturizare" si "Rolul farmacistului in lantul sistemului sanitar" (10 octombrie).
Printre cei care au luat cuvantul in prima zi a conferintei au fost:

  1. Dr. Vasile Ciurchea (presedinte CNAS): "Farmacistul, actor si responsabil in sanatatea publica"
  2. Bogdan Chiritoiu, Consilier de Stat, Administratia Prezidentiala: "Provocari pentru sectorul farmaceutic"
  3. Farm. Magdalena Badulescu, presedinte Agentia Nationala a Medicamentului (ANM): "Impactul normelor europene asupra sectorului farmaceutic din Romania – punctul de vedere al ANM"
  4. Dan Zaharescu, Director General Asociatia Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM): "Accesul populatiei la medicamente"
  5. Prof. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa, presedinte Colegiul Farmacistilor din Romania: "Tratamentul potent al alergiilor de azi".

A doua zi a conferintei a debutat cu intervenetia reprezentantului in Romania al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), Victor Olsavszky, care a vorbit despre "Politici ale medicamentului in Europa, o perspectiva a OMS".

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.