Dardia Lipo, o noua gama de produse pentru ingrijirea pielii

Compania Bayer Schering Pharma a lansat pe piata romaneasca de dermato-cosmetice gama Dardia Lipo, prima linie de produse de ingrijire medicala a pielii uscate si sensibile. Gama Dardia Lipo a aparut in Romania sub trei formulari: crema, lapte de corp si unguent. Spre deosebire de cremele cosmetice care au in compozitie pana la 40 de substante, formularile Dardia contin un numar restrans de ingrediente: 6 pentru unguent, 12 pentru laptele de corp si 13 pentru crema de corp.
Cele trei formule au fost concepute special pentru a sprijini tratamentul medical al afectiunilor dermatologice care cauzeaza uscarea si sensibilizarea pielii. Gama Lipo se poate folosi ca tratament adjuvant, ca tratament profilactic dupa terminarea terapiei, in timpul chimioterapiei sau radioterapiei, ca urmare a unor conditii extreme (arsuri solare usoare, frigul iernii), a contactului repetat cu apa si ca profilaxie zilnica.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.