Humira in tratamentul artritei psoriazice

Abbott Laboratories a lansat in Romania Humira (Adalimumab), un anticorp monoclonal 100% uman, pentru tratarea artropatiei psoriazice, o boala care afecteaza atat pielea, cat si articulatiile.

Aprobarea si lansarea Humira are la baza rezultatele studiului ADEPT (Adalimumab Effectiveness in Psoriatic Arthritis Trial). In studiu au fost inclusi 313 pacienti cu artrita psoriazica. Pacientii carora li s-a administrat Humira au prezentat dupa 24 de saptamani o imbunatatire in ceea ce priveste simptomele articulare si cutanate, fata de pacientii tratati cu placebo.
Doza de Humira recomandata pentru artrita psoriazica este de 40 mg, o data la doua saptamani, printr-o injectie subcutanata.

In Romania, Humira este aprobat pentru urmatoarele indicatii terapeutice: tratamentul poliartritei reumatoide active, tratamentul artritei psoriazice active si progresive la pacientii adulti, tratamentul spondilitei anchilozante active severe, tratamentul bolii Crohn active severe si tratamentul placilor cronice de psoriazis moderate pana la severe.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    1 comentariu

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    1. H**i**:

      cumpar humira 0730 978 536 rog seriozitate !