Nou tratament pentru rinita alergica

GlaxoSmithKline a primit autorizatia de punere pe piata a spray-ului nazal Avamys™ in toate cele 27 de tari membre ale Uniunii Europene. Avamys este primul medicament din clasa corticosteroizilor intranazali care a dovedit ameliorarea simptomelor nazale, precum si a celor oculare asociate rinitei alergice. Avamys (fluticazona furoat), administrat o data pe zi, este indicat in tratamentul simptomelor rinitei alergice la adulti, adolescenti (cu varste incepand de la 12 ani) si copii (intre 6 si 11 ani).
Produsul este prevazut cu un dispozitiv de administrare, cu un design ergonomic si are un buton care se actioneaza din lateral, pentru a fi mai usor de folosit, fie de pacienti, fie de cei in grija carora se afla acestia.
Astfel se elibereaza o cantitate mica de substanta sub forma de ceata fina, inodora, ceea ce inseamna ca pacientii nu percep un gust amar dupa administrare si nici senzatia de picurare pe gat in jos. Dispozitivul are un varf aplicator de mici dimensiuni, creat pentru confortul pacientului si pentru o mai usoara introducere la nivelul nasului, precum si o fereastra-indicator de nivel care permite vizualizarea cantitatii de substanta medicamentoasa ramasa in flacon.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.