Glenmark Pharmaceuticals a lansat Aflen

Compania multinationala Glenmark Pharmaceuticals a lansat Aflen, primul sau brand din Romania, in cadrul celui de-al 47-lea Congres National de Cardiologie. Aflen, care contine triflusal, intra astfel pe piata antiagregantelor plachetare.
Glenmark urmareste sa lanseze in urmatoarele luni si alte produse pentru afectiuni precum: hipertensiune, o combinatie fixa de inhibitor de enzima de conversie si blocant de Ca, in completarea portofoliului existent (Aflen). Un diuretic, din luna ianuarie 2009, precum si alta linie noua de promovare, respectiv Primary Care care va acoperi in primul rand medici de familie si farmacisti, cu produse ca: antibiotice (macrolide), produse pentru durere, inflamatie si pentru aparatul respirator.
Compania Glenmark este prezenta in peste 80 de tari din intreaga lume, inclusiv pe pietele puternic reglementate ale SUA si Europei. Produsele companiei sunt destinate mai multor segmente: dermatologie, medicina interna, pediatrie, ginecologie, ENT, cardiologie, diabet si oncologie.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.