Mai multe celule stem adulte cu Olimpiq StemXcell

Noul produs Olimpiq StemXcell este stimulator si protector al celulelor stem adulte si a fost creat de un grup de cercetatori din Ungaria. Produsul are doua componente. Prima este Xcell, protectorul celulelor stem adulte, avand in compozitie struguri negri, coacaze negre, mure negre, tatarca, coji de: cirese negre, soc, prune, mere, urzici, coada calului (de camp), flori de soc, frunze de mesteacan, gelatina, compusi din fructe si plante cu un continut mare de polifenoli/flavonoide, resveratrol (antioxidanti vegetali). Cea de-a doua componenta este StemX, stimulatorul celulelor stem adulte care contine alga Afa (Aphanizomenon flos-aqva), ganoderma lucidum, cartilaj de rechin, fucoidan (extract din laminaria japonica), seminte de canepa, clorofila, porumb, lyciumbarbarum.

Afectiunile in care Olimpiq StemXcell s-a dovedit eficient sunt diabetul, anemia, hepatita, Alzheimer, Parkinson, acondropatie, scleroza multipla, accident vascular, afectiuni cardiace si de vedere, paralizie si hemipareza, hemoragie si hipoxie cerebrala, refacerea organismului in convalescenta si a discurilor cartilaginoase intervertebrale. elulele stem adulte sunt acele celule care se pot transforma in orice tip de celule ale organismului, indeplinind functiile specifice ale acestora. Este dovedit faptul ca, prin cresterea numarului de celule stem adulte, organele care sufera anumite afectiuni isi pot recapata functiile initiale.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.