Bridion (Sugammadex), aprobat in Uniunea Europeana

Schering-Plough Corporation a anuntat aprobarea Bridion (Sugammadex) injectabil de catre Comisia Europeana, primul si singurul agent selectiv care inactiveaza relaxarea musculara produsa de anestezice. Bridion este indicat pentru inactivarea rapida a efectelor induse de rocuronium sau vecuronium, medicamente folosite de obicei in anestezia generala, pentru relaxarea musculara a pacientilor, in timpul interventiilor chirurgicale.
De asemenea, Bridion este aprobat in situatii de urgenta, cand este necesara o reversibilitate imediata a anesteziei. Bridion actioneaza intr-un mod cu totul nou: inglobeaza si inactiveaza molecula de anestezie, fiind conceput sa actioneze foarte rapid. Studiile clinice au aratat ca timpul mediu de actiune este de aproximativ trei minute.

Relaxantele musculare au un rol esential in anestezia generala. Medicii anestezisti la folosesc in interventiile chirurgicale pentru a usura intubarea si ventilatia mecanica. Agentii de inactivare a relaxantelor musculare permit pacientilor sa-si recapete functiile musculare normale si sa respire fara ventilatie mecanica. Agentii folositi in prezent actioneaza incet si determina reactii adverse nedorite. Comisia Europeana a aprobat Bridion pe baza unui program extensiv de studii clinice.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.