“Overland for Smile”, pentru al treilea an in Romania

Ambasada Italiei la Bucuresti si Unimpresa Romania (Unione delle Imprese Italiane) sustin Campania umanitara itineranta "Overland for Smile – Zambet de copil" in Romania, amplu program de asistenta medicala stomatologica gratuita, destinat copiilor din centrele de asistenta sociala din Europa de Est.

Misiunea umanitara "Overland for Smile" are ca obiective tratarea afectiunilor dentare pentru copiii cu varste intre 5 si 18 ani, din urmatoarele specialitati: igiena dentara, periodontologie, restaurare dentara, chirurgie dentara, initierea in domeniul profilaxiei dentare si intretinerea schimburilor de experienta intre dentistii romani si cei italieni.

In 2006 Romania a fost prima beneficiara a unui plan mai amplu de implementare a normelor de mentinere a sanatatii orale infantile din Europa de Sud-Est. Campania din 2006 s-a incheiat cu un bilant de 106 zile lucrate, cu peste 1932 de copii tratati, iar campania din 2007 a inregistrat in aceeasi perioada peste 1562 de copii tratati.
Anul acesta, caravana "Overland for Smile" a pornit la drum pe data de 4 iunie si s-a concentrat pe judetele situate in sudul Romaniei, unde a fost asteptata de aproximativ 1800 de copii. "Overland for Smile" va oferi asistenta stomatologica gratuita timp de doua luni si jumatate.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.