Fischer Pharmaceuticals Ltd, pe piata din Romania

Produsele din gama Dr. Fischer beneficiaza de expertiza specialistilor companiei Fischer Pharmaceuticals Ltd, unul dintre producatorii importanti de preparate oftalmice si dermatologice din lume.

Dr. Fischer aduce pe piata romaneasca gamele: Dr. Fischer Baby Care (ofera ingrijire completa pielii bebelusilor), Dr. Fischer Kids (transforma imbaierea intr-o experienta placuta si amuzanta), Dr. Fischer Maternity (asigura ingrijirea intensiva a pielii in perioada pre si post natala) si Dr. Fischer Dry Skin Care (hidrateaza intens pielea uscata).

Ficher Pharmaceuticals Ltd, fondata in 1965, este o companie multinationala specializata in fabricarea de produse farmaceutice, parafarmaceutice si cosmetice. Investitiile intensive in cercetare si dezvoltare de noi produse au facut ca Dr. Fischer sa devina rapid unul dintre liderii din domeniu. Compania reprezinta, de asemenea, o puternica prezenta pe plan international, produsele sale fiind distribuite in peste 30 de tari, in cele mai importante retele de farmacii si institute de sanatate din Europa si SUA.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.