Roche a lansat in Romania Avastin (bevacizumab), pentru tratamentul de prima lin

Roche a lansat in Romania Avastin (bevacizumab) pentru tratamentul de prima linie al pacientilor cu cancer renal avansat in combinatie cu interferon, tratamentul standard folosit la ora actuala pentru acest tip de cancer. Cancerul renal este o maladie care ucide anual 100 000 de oameni in intreaga lume.

Majoritatea pacientilor sunt diagnosticati in faze avansate ale bolii, cand optiunile de tratament sunt limitate. Mai mult, cancerul renal este rezistent la chimioterapie si radioterapie, folosite de obicei in terapia cancerului. Aprobarea europeana se bazeaza pe datele unui studiu clinic de anvergura care a demonstrat ca pacientii cu cancer renal care primesc tratament cu Avastin (bevacizumab) si interferon traiesc de aproape doua ori mai mult fara progresia bolii decat pacientii care primesc terapia standard cu interferon.

Roche este cea mai mare companie de biotehnologie la nivel mondial, oferind produse si servicii inovatoare destinate detectiei precoce, preventiei, diagnosticului si tratamentului bolilor. Grupul Roche contribuie astfel, pe o scara larga, la imbunatatirea sanatatii si calitatii vietii oamenilor. Roche este lider mondial in oncologie, transplant si diagnosticare in-vitro, lider de piata in virologie si este activ in alte arii terapeutice majore, cum ar fi bolile autoimune, bolile inflamatorii, problemele metabolice si bolile sistemului nervos central.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.