Pharmaview, prima solutie software de eficientizare a farmaciilor independente

Companiile PharmEc Software si Q&Q Info Consult au lansat aplicatia PharmView, primul instrument informatic de analiza si control special creat pentru retailul farmaceutic independent romanesc. PharmView este un proiect software de Business Intelligence (BI – analiza de business). Aplicatia are la baza solutia de BI – QlikView si functioneaza doar impreuna cu programul PharmEc Farmacie.

Aplicatia PharmView ofera conducerii farmaciei informatii despre cele mai putin profitabile produse, despre cele care genereaza pierderi, dar si lista celor mai rentabile bunuri. Aceste date sunt foarte utile in momentul in care se trimite comanda de aprovizionare. Pierderile financiare suferite din cauza medicamentelor aflate pe lista celor compensate se recupereaza cu ajutorul produselor cu adaos bun. Tot pentru optimizarea stocurilor, aplicatia PharmView trimite automat alerte utilizatorilor atunci cand exista in depozite medicamente nevandute o perioada mare de timp, sau cand un produs profitabil ar putea fi epuizat. Sistemul de avertizari automate este completat cu lista medicamentelor ce se apropie de termenul de expirare si de lista compensatelor neacoperite.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.