Alli (orlistat 60 mg), pentru scaderea in greutate

Compania farmaceutica GlaxoSmithKline a primit autorizatia din partea Comisiei Europene de punere pe piata pentru alli (orlistat 60 mg), un produs pentru scaderea in greutate, care se elibereaza fara prescriptie medicala.
Prin aceasta autorizatie, GSK poate introduce alli in toate cele 27 de tari membre ale Uniunii Europene. Produsul este destinat adultilor cun un Indice de Masa Corporala de 28 kg/m² sau peste aceasta valoare.
Studiile clinice au aratat ca alli, in combinatie cu o dieta redusa caloric, cu aport redus de grasimi, poate ajuta la pierderea cu 50% mai mult in greutate decat daca s-ar tine numai dieta. Astfel, daca cineva ar pierde doua kilograme doar dupa o dieta, cu alli poate pierde inca un kilogram. Produsul actioneaza prin blocarea absorbtiei in organism a unei parti din grasimea existenta in alimentele ingerate, care altfel s-ar transforma in kilograme in plus. Doza recomandata pentru alli este de o capsula de 60 mg, de trei ori pe zi, in timpul meselor care trebuie sa contina cantitatea recomandata de grasimi.

Despre alli

  • Substanta activa din alli este orlistat 60 mg;
  • Orlistat 60 mg actioneaza local la nivelul tubului digestiv, prevenind absorbtia grasimilor. De asemenea, face ca absorbtia substantei active in sange sa fie minima;
  • Orlistat 120 mg este disponibil de 10 ani pe baza de prescriptie medicala;
  • Profilul de siguranta si eficacitate a orlistat este bine documentat si a fost stabilit pe baza datelor provenite din peste 100 de studii clinice;
  • Orlistat 60 mg este primul produs medicamentos autorizat pentru scadere in greutate care se elibereaza fara prescriptie medicala in Europa;
  • Alli (orlistat 60 mg) a fost lansat pe piata in Statele Unite in iunie 2007 si este unicul produs aprobat de Food and Drug Administration (FDA) care contribuie la scaderea in greutate.

Profesorul Stephan Jacob, un expert European de marca in domeniul obezitatii, de la Institutul Cardio-Metabolic din Germania, a precizat: "Cercetarile au aratat ca, anual, consumatorii cheltuie milioane de euro pe diete capricioase, pilule miraculoase ineficiente si suplimente alimentare pentru scaderea in greutate, potential nesigure si, adesea, fara o sustinere stiintifica. Oferind acces la un produs disponibil fara prescriptie medicala, consumatorii pot opta pentru o terapie care ii poate sprijini in lupta cu kilogramele. Pentru multi, scaderea in greutate poate deveni motorul imbunatatirii starii generale de sanatate si a respectului de sine".
Alli (orlistat 60 mg) va fi lansat in Europa in urmatoarele luni.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.