Apa imaculata, nou supliment alimentar

Mecro System aduce pe piata din Romania Qlarivia, apa imaculata cu un continut redus de deuteriu. Aceasta apa este comercializata ca supliment nutritiv si se elibereaza fara prescriptie medicala.

Qlarivia are un continut de cinci ori mai mic in deuteriu decat apa obisnuita si are ca efecte principale incetinirea imbatranirii organismului, reducerea stresului, imbunatatirea generala a metabolismului, a starii generale, a somnului si a digestiei. Consumul zilnic a 500 ml de apa imaculata este echivalent cu un consum a 3-4 kg de fructe proaspete. Concentratia ideala de deuteriu in organism este de 130 de parti la milion. Din cauza apei pe care o consumam, concentratia pe care o avem in organism este de 150 de parti la milion.

Deuteriul este scos din apa printr-un proces fizic descoperit si brevetat la Institutul de Cercetari din Ramnicu Valcea. Acest proces este premiat cu medalia de aur la Salonul de Inventica de la Bruxelles.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.