Kaloba, impotriva infectiilor respiratorii

Compania ASI Pharma a lansat Kaloba, medicamentul natural antiviral care poate fi folosit ca alternativa la tratamentul cu antibiotice al infectiilor respiratorii.
Kaloba este un medicament natural, eliberat fara prescriptie medicala, ce are la baza extract standardizat de Pelargonium sidoides, fiind recomandat pentru prevenirea si tratarea infectiilor tractului respirator: raceala, sinuzita, bronsita, amigdalita. Kaloba dispune de un triplu mecanism de actiune: antiviral, antibacterian, imunomodulator care actioneaza direct asupra cauzei infectiilor, reduce severitatea simptomelor, scurtand perioada de convalescenta.

Acest tratament a fost cercetat si documentat clinic pe mai mult de 7 500 de pacienti, dintre care peste 2 500 de copii. Datorita profilului de siguranta demonstrat, Kaloba reprezinta un medicament sigur, eficient si bine tolerat, putand fi recomandat ca tratament profilactic si pe termen lung, atat adultilor, cat si copiilor peste 6 ani. Adultilor si copiilor peste 12 ani le sunt recomandate 3×30 de picaturi pe zi, iar copiilor peste 6 ani, 3×20 de picaturi pe zi.

Kaloba poate fi administrat imrpeuna cu alte medicamente, in afara de anticoagulante. Nu sunt cunoscute efecte adverse. Recomandarile specialistilor sunt de a aborda tratamentul infectiilor respiratorii inca de la primele simptome, cu produse imunomodulatoare, secretomotorii, simptomatice (Kaloba) si doar in cazul aparitiei semnelor de suprainfectie bacteriana si numai la recomandarea medicului, administrarea antibioticelor.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.