MBT declara razboi pantofilor!

Masai Barefoot Technology (MBT) este primul tip de incaltaminte fiziologica din lume, cu un efect pozitiv asupra intregului organism. MBT imbunatateste postura, reduce sarcina de presiune asupra articulatiilor, creste activitatea musculara, fortifica intregul aparat locomotor, contribuie la arderea caloriilor si la regenerarea muschilor.

Viziunea MBT este reprezentata de convingerea ca, atat sanatatea, cat si conditia fizica sunt in mod semnificativ influentate de felul in care mergem. Incaltamintea fiziologica MBT este recomandata in cazul durerilor de spate si de coloana (scolioza, spondiloza, hernie de disc), dureri artrozice, dar si in situatii de malformatie a piciorului (platfus, monturi) sau varice. De asemenea, MBT este un mijloc de tonifiere a organismului, care asigura un mers placut si confortabil.

Numeroase studii stiintifice realizate in diferite parti ale lumii au dovedit ca incaltamintea fiziologica are un efect pozitiv asupra intregului organism, adica activitatea musculara este sporita in timpul mersului:

  • Indreptarea si imbunatatirea posturii cu 10%;
  • Musculatura gambei, pusa in miscare cu mai mult de 18% decat in mod obisnuit;
  • Musculatura dorsala a coapsei este activata in plus cu 19%;
  • Activitatea muschilor fesieri creste cu 9%;
  • Consumul de oxigen este mai mare cu 2,5%;
  • Reduce sarcina la nivelul genunchilor si soldurilor cu 19%.

Primul magazin MBT a fost inaugurat in Romania la Targu-Mures, in 2008. Recent au fost deschise alte doua magazine la Cluj, respectiv Bucuresti.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.