Nou centru de dializa la Botosani

Nefromed Dialysis Centers (NDC) a deschis Centrul de Dializa "Nefromed Dialysis Centers Botosani", cel de-al cincilea centru deschis pe piata serviciilor de dializa din Romania. Alte trei centre se afla la Cluj, Alba-Iulia, Sibiu si Barlad.
Investitia totala de la Botosani este de aproximativ 2 milioane de euro, centrul fiind dotat cu 32 de aparate de hemodializa si avand o capacitate de 180 de pacienti. O echipa de medici efectueaza hemodializa si dializa peritoneala in sistem ambulator. Clinica asigura transportul pacientilor de la si la domiciliu, de luni pana sambata.

Pe langa tratament si transport, pacientii beneficiaza si de o masa adecvata regimului igieno-dietetic pe care trebuie sa-l urmeze cei care sufera de afectiuni renale cronice. Pentru toate serviciile mentionate, pacientul nu trebuie sa plateasca nimic.
Cele cinci centre de dializa Nefromed Dialysis raspund unei cerinte din ce in ce mai mari pe segmentul serviciilor de dializa, in ultimii ani inregistrandu-se o crestere a numarului de boli care duc la insuficienta renala cronica. Astfel, diabetul si hipertensiunea au determinat o crestere cu 7% a nevoii de dializa.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.