Pharma 2009 – Provocarile anului 2009 in sistemul farmaceutic

Pharma 2009 va cuprinde o editie la nivel national in Bucuresti, cat si alte sase editii regionale, in marile centre universitare: Iasi, Craiova, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara. Moderatorul evenimentului Pharma 2009 va fi Prof. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa.

Pharma 2009 se desfasoara in luna februarie.
Fiecare editie a evenimentului asigura cuantumul de credite EFC (16 credite) si EMC aferent unei manifestari de o asemenea amploare. Temele stiintifice vor fi sustinute de reprezentanti de marca ai Colegiului Farmacistilor din Romania si ai Colegiilor Farmacistilor Judetene, ai filialelor Ordinului Asistentilor Medicali si Moaselor, ai Facultatii de Farmacie, ai Agentiei Nationale a Medicamentului, reprezentanti ai Ministerului Sanatatii si, nu in ultimul rand, ai companiilor farmaceutice.
Pharma 2009 se va desfasura pe doua coordonate: o conferinta cu tema principala "Provocarile anului 2009 in sistemul farmaceutic" si un curs, "Managementul farmaciei si tehnici de abordare a pacientului".

Conferinta va dezbate teme de interes national pentru intregul sistem farmaceutic, dar va evidentia si particularitati ale fiecarei regiuni in care aceasta se va desfasura. Specialisti in domeniu vor prezenta implicarile efective ale marilor companii producatoare din sectorul farmaceutic, vor expune teme stiintifice legate de problemele de sanatate publica si vor raspunde la intrebarile unui auditoriu de aproximativ 150 de participanti, farmacisti si asistenti de farmacie.

Cursul va fi unul interactiv si va oferi, prin intermediul unui personal specializat, consultanta pentru dezvoltarea abilitatilor de menegement eficient al farmacistilor si asistentilor de farmacie. Programul va identifica, intr-o maniera unica, combinatia optima de resurse minime necesare pentru satisfacerea, in conditii superioare, a cerintelor pacientilor si pentru maximizarea profitului farmaciei.

In esenta, organizatorii propun un eveniment complet si interactiv, astfel incat calitatea discutiilor sa conduca la identificarea unor reale solutii ale problemelor din sistemul farmaceutic, dar si la o mai buna comunicare intre farmacisti si pacient.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.