Tractocile, nou produs pentru controlul sarcinii

Tractocile este un medicament injectabil pe baza de atosiban. Fiecare flacon de Tractocile 7,5 mg/ml, solutie injectabila, contine acetat de atosiban, echivalent cu atosiban 6,75 mg in 0,9 ml. Substanta activa impiedica acea capacitate a hormonului natural, oxitocina, de a provoca contractii uterine.
Astfel, el poate intarzia o nastere prematura. Este contraindicata insa utilizarea medicamentului mai devreme de 24 de saptamani sau mai tarziu de 33 de saptamani. Durata totala a tratamentului nu trebuie sa depaseasca 48 de ore. Daca reapar contractiile, se pot incepe alte cicluri de tratament. Se recomanda cel mult trei tratamente in timpul sarcinii.
Acest medicament este destinat utilizarii in spital si trebuie administrat numai sub supravegherea personalului medical specializat. Este contraindicata combinarea Tractocile cu alte medicamente in punga cu solutie perfuzabila.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.