Forumul International de Sanatate 2010, Editia a V-a

Forum Invest, în colaborare cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Colegiul Medicilor din Romania, Colegiul Farmacistilor din Romania, Societatea Nationala de Medicina a Familiei, Asociatia Medicilor de Familie din Bucuresti si Asociatia Furnizorilor de Produse Medicale, a organizat in data de 27-28 septembrie cea de-a V-a editie a Forumului International de Sanatate. Forumul s-a axat pe politicile si mecanismele de business în sistemele de sanatate europene.

Evenimentul a beneficiat si de sprijinul unora dintre cele mai importante companii in domeniu din Romania: Fildas Traiding, jucator de top pe piata farmaceutica locala, Antibiotice Iasi, Ipsen, Cegedim, Centrul Medical Unirea si altii.
Cea de-a V-a editia a Forumului de Sanatate Internationala 2010 a avut drept obiectiv identificarea unor strategii viabile de a depasi criza din domeniul sanitar. Acest lucru presupune adoptarea unor masuri eficiente de care sa beneficieze toti jucatorii din sistemul romanesc.
Peste 200 de reprezentanti ai organizatiilor de sanatate internationale au dezbatut cele mai importante probleme ale sistemului de sanatate din Romania si au incercat sa schiteze noi directii de dezvoltare pentru a furniza asistenta medicala de calitate. De asemenea, s-a pus in discutie si posibilitatea incheierii unui parteneriat intre sistemul public si cel privat.
Finantarea sanatatii, problemele cu care se confrunta piata farmaceutica, eficientizarea cheltuielilor din sistem, rolul medicinei primare in dezvoltarea sectorului de sanatate, finantarea prin instrumente bancare, descentralizarea spitalelor au fost unele dintre cele mai importante teme dezbatute in cadrul Forumului.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.