Houston Farma Practic, Editia a IV-a (Baile Felix, 13-15 mai 2011)

Houston NPA organizeaza in perioada 13-15 mai 2011, la Baile Felix, jud. Bihor, cea de-a IV-a editie a Houston Farma Practic, eveniment regional dedicat farmacistilor si asistentilor de farmacie. Evenimentul va avea loc la Hotel International si va reuni peste doua sute de farmacisti si asistenti de farmacie din judetele Alba, Bihor, Cluj, Maramures, Satu Mare si Salaj.

Coordonatorul stiintific al evenimentului este prof. farm. Marius Bojita, presedinte UMF “Iuliu Hatieganu” din Cluj si membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania.

Printre lectorii acestei editii:

–  Prof. dr. Horatiu Bolosiu – Presedinte Societatea Romana de Reumatologie;

–  Prof. dr. Laura Vicas – Universitatea Oradea, Facultatea de Medicina si Farmacie;

–  Conf. dr. Szabo Ildiko – Universitatea Oradea, Facultatea de Medicina si Farmacie;

–  Dr. Adrian Cacovean – Medic chirurg – Spitalul Judetean de Urgenta Rm. Valcea;

–  Farm. Ioana Cacovean – Presedinte Patronatul Farmacistilor din Romania;

–  Dr. Marius Uscatu – Centrul de Chirurgia Piciorului Bucuresti;

–  Prof. Doina Miere – Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj;

–  Conf. dr. Lorena Filip – Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj;

–  Sef lucr. dr. Ana Maria Baboia – Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj;

–  Farm. pr. Adelaida Haiduc – Vicepresedinte Colegiul Farmacistilor Cluj.

Evenimentele regionale din seria Houston Farma Practic (HFP) isi propun sa abordeze intr-un mod inovativ comunicarea informatiei medicale de calitate catre farmacist si sa puna accentul atat pe ceea ce isi doresc sa afle farmacistii, cat si pe dialogul cu acestia.

Astfel, printre temele care vor fi dezbatute se numara: notiuni de confidentialitate ale actului medical, erori in antibioticoterapie, produse premise in sarcina, medicamente generice, afectiunile eso-gastro-duodenale, micoterapia, managementul rapid al durerii, produsele naturale, interactiuni medicamentoase in farmacia cu circuit deschis, afectiuni respiratorii, legislatie farmaceutica, problemele florei intestinale, codul deontologic al farmacistului, despre probiotice, prebiotice, simbiotice, incontinenta urinara, importanta igienei orale si a igienizarii profesionale, dieta si nutritie, cum tratam bataturile, platfus, picior scobit, monturi si alte dezbateri despre profesia de farmacist.

Programul este acreditat pentru farmacisti de catre Colegiul Farmacistilor Cluj (editiile trecute au fost creditate cu 30 EFC, 20 EFC si 20 EFC) si pentru asistentii de farmacie de catre OAMGMAMR Bihor (editiile trecute creditate cu cate 12 EMC).

Programul stiintific se va desfasura vineri (13.05.2011) intre orele 16.00 si 19.00; sambata (14.05.2011) intre orele 09.00 si 16.00, duminica fiind program liber.

Taxa de participare pentru 2 zile este de 200 ron/persoana si include: cazare 2 nopti, 1 pranz, 2 cine, coffee-break si accesul la lucrarile conferintei. Numarul locurilor este limitat.

Pentru alte detalii legate de eveniment si pentru inscriere, va rugam sa contactati compania Houston NPA, organizatorul seriei de evenimente Houston Farma Practic. Persoana de contact: Corina Stancu, Coordonator evenimente (email: [email protected] ;  telefon: 0723.856.179)

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.