Bion tears, solutie oftalmica

Prezentare:

Sirop 2 mg/5 ml; cutie x 1 fl. x 100 ml

Indicatii:

Rinita alergica si vasomotorie, dermatita de contact si alte dermatoze alergice pruriginoase, prurit in varicela, reactii locale la intepaturi de insecte, alergii medicamentoase, profilaxia reactiilor alergice la sange si plasma, adjuvant in trat. soc anafilactic; cefalee vasculara si histaminica; sindrom Dumping postgastrectomie, hipermotilitate intestinala prin carcinoid, carcinoid gastric secretor de serotonina si histamina; inapetenta, mai ales la copii.

Doze:

400-1800 mg/zi, divizat in 3-4 prize, maxim 2400 mg/zi.

Contraindicatii:

Glaucom cu unghi ingust, stenoza pilorica, adenom de prostata, batrani, debilitati, copii sub 2 ani. Nu se asociaza cu IMAO.

Atentionari:

Prudenta in astmul bronsic, hipertirsidism, boli cardiovasculare, HTA. Prudenta cand se asociaza cu bauturi alcoolice, deprimante centrale, antidepresive triciclice. Prudenta in timpul sarcinii si alaptarii. Prudenta la soferi si persoane cu activitati de precizie.

Reactii adverse:

Somnolenta, uscaciunea gurii, anorexie, tulburari de mictiune, ameteli, confuzie si ataxie, fenomene de excitatie la copii.

Caută un medicament

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.