Catumaxomab

Medicamente/dispozitive medicale

  • REMOVAB (Fresenius Biotech GmbH, Germania). Conc. pt. sol. perf. 10 µg/0,1 ml ; 50 µg/0,5 ml.

Indicații

Ascită malignă la bolnavi cu cancer metastatic. MACE pozitiv, când terapia standard nu este disponibilă sau nu este posibilă.

Doze și mod de administrare

Perfuzie intraperitoneală cu viteză constantă, cu un timp de perfuzare de cel puţin 3 ore. Patru perfuzii intraperitoneale: prima doză: 10 micrograme în ziua 0; a doua doză: 20 micrograme; în ziua 3 a treia doză: 50 micrograme în ziua 7; a patra doză: 150 micrograme în ziua 10.

Reacții adverse

Infecţii inclusiv severe. Mielosupresie, neutropenie, anemie, trombocitopenie, leucopenie. Reacţii de hipersensibilitate. Sindrom legat de eliberarea de citokine. Anorexie, hipomagneziemie, hipokaliemie, hiponatremie, deshidratare. Anxietate, insomnie. Tahicardie. Hiper/hipotensiune arterială, tromboembolism. Dispnee, rinită, epistaxis, tuse. Hemoragie rectală, stomatită, constipaţie, diaree, greaţă, vărsături. Erupții cutanate, eritem, hiperhidroză, dermatită. Artralgie, mialgie. Astenie, fatigabilitate, pirexie, durere, inflamaţie a mucoaselor, afecțiune de tip gripal. Proteinurie, insuficiență renală acută.

Contraindicații

Hipersensibilitate la substanţa activă sau la oricare dintre excipienţi. Hipersensibilitate la proteine murine.

Cuvinte-cheie:

Caută un medicament

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.