Hidrocortizon + oxitetraciclină

Medicamente/dispozitive medicale

  • OXIMED (Mebra SRL, România), Spray cut. susp. Oxitetraciclină 0,255 mg; Hidrocortizon 0,085 g.

Indicații

Dermatoze: eczeme exudative suprainfectate, inclusiv eczema atopică, dermatita eczematiformă, dermatita alergică și seboreică, neurodermite diseminate sau circumscrise, prurit cu lichenificare, eczeme; dermatite de contact suprainfectate; ulcere crurale. Arsuri chimice sau termice; leziuni de decubit.

Doze și mod de administrare

Pulverizare (după agitarea flaconului) timp de 2-3 secunde la nivelul zonei de tratament, de la o distanță de 15 cm. Administrarea se repetă de 2-4 ori pe zi.

Reacții adverse

Hipersensibilitate, inclusiv dermatită de contact; senzație de arsură, prurit, iritații, uscăciune a pielii, foliculită, hipertricoză, erupții acneiforme, atrofie a pielii, infecții secundare, vergeturi.

Contraindicații

Hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului. Leziuni tuberculoase, fungice, virale (herpes simplex, varicelă, vaccină). Infecții bacteriene primare (de exemplu, impetigo, piodermite, furunculoze). Sarcina și alăptarea.

Caută un medicament

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.