Târg de joburi pentru specialiștii din domeniul medical

shutterstock_390902179Medicii specialiști, medicii rezidenți, medicii de familie, stomatologii, asistenții medicali, fizioterapeuții, moașele, absolvenții de medicină și alte cadre medicale care doresc să lucreze în țări precum Marea Britanie, Irlanda, Franța, Germania, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca pot participa la cel mai mare târg de joburi al toamnei, special adresat acestui segment.

Personalul medical este invitat la Târgul de joburi „Careers in White” pentru a afla ce spitale și clinici își doresc să recruteze și care sunt beneficiile pe care acestea le oferă. Recrutorii caută medici specialiști, medici rezidenți, asistenți medicali, stomatologi, infirmieri, absolvenți de medicină, fizioterapeuți, dar și personal medical auxiliar.

Programul târgului de joburi

Toți cei interesați pot găsi programul mai jos:

  • Timișoara – 23 octombrie
  • București – 29 octombrie
  • Craiova – 30 octombrie
  • Tg. Mureș – 5 noiembrie
  • Cluj-Napoca – 6 noiembrie
  • Iași – 20 noiembrie

Participarea la târg este gratuită, iar participanții sunt sfătuiți să își aducă CV-ul la eveniment. Mai multe informații se pot găsi pe site-ul www.careersinwhite.com. Revista Galenus este partener media al evenimentului.

 

 

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.





    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.