Abordarea medicală integrativă poate fi soluţia pentru eficienţa şi siguranţa tratamentului pentru copii

abordare-medicalaSănătatea şi creşterea armonioasă a copiilor sunt cele mai importante aspecte pentru un părinte, de aceea este de preferat o abordare cât mai naturală, eficientă şi sigură. La Centrul Quantum Therapy, o echipă multidisciplinară de medici şi terapeuţi îmbină medicina alopată cu cea alternativă și complementară, alegând o abordare integrativă pentru cele mai bune rezultate, cu minimum de reacţii secundare.

Fitoterapia şi homeopatia echilibrează organismul şi stimulează propriile mecanisme de apărare

Fitoterapia și homeopatia, două ştiinţe medicale, îmbină elemente oferite de natură cu tratamente non-invazive, remedii și metode naturale dovedite știinţific, pentru a echilibra organismul şi a preveni îmbolnăvirile, aspect vital mai ales în pediatrie.

„În pediatrie, poate mai mult decât în orice altă ramură medicală, este nevoie în primul rând de prevenție și diagnosticare precoce. Iar dacă ne referim la prevenție, substanțele naturale rămân singura variantă eficientă, fie că vin din suplimente, fie direct din alimente”, spune Ciprian Ene, medic coordonator al Centrului de Medicină Integrativă Quantum Therapy.

Datorită acţiunii antimicrobiene, antiinflamatoare, antitermice, remediile propuse de fitoterapie şi homeopatie, pot fi administrate cu succes în scop preventiv sau simultan cu tratamentul clasic în afecţiuni precum cele respiratorii, digestive, urinare, ale sistemului nervos, dermatologice, oculare ş.a.

Gemoterapia, o altă metodă naturală aplicabilă și copiilor

Gemoterapia propune extractele obținute din țesuturi vegetale embrionare proaspete: muguri, amenți, mlădițe, rădicele, scoarța internă a rădăcinii, sevă sau semințe, care susțin sănătatea, prin asigurarea unui suport pentru buna funcționare a unor organe, stimularea proceselor de detoxifiere și creșterea rezistenței organismului.

Toate tratamentele sunt create special pentru fiecare copil în parte, în funcţie de profilul clinic al acestuia, garantând cele mai noi metode de diagnostic și tratament adresate copiilor.

 

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.