Academia Europeană pentru Asistenți Medicali pregăteşte o nouă generaţie de studenţi

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali propune un proiect unic în România, şi anume deschiderea unui campus dedicat învățării practice și know-how-ului profesioniștilor din cadrul Rețelei de Sănătate REGINA MARIA, precum și al celor de la Coventry University. Participarea la acest proiect va asigura locuri de muncă pentru asistenți imediat după terminarea studiilor şi un model de învățare 360˚. Procesul de învăţare se bazează pe 75% experiență medicală practică la standardele NHS (National Health Services, UK). După aproape un an de la deschiderea Academiei, o nouă generaţie de studenţi este aşteptată.

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali oferă o experienţă completă de învăţare

Proiectul beneficiază de un campus propriu, construit sub forma unui mini-spital dotat cu echipamente de ultimă generație, precum ochelari AR, simulatoare high-tech, manechine umanoide robotice de ultimă generație care imită simptomele studiate, cronice sau clinice. Aceste manechine sunt dotate cu circuite interne de lichide, ce permit simularea recoltării de probe biologice. În plus, fiecărui student i se alocă un mentor personal, care îi urmărește în permanență activitățile academice şi practice.

Studenţii se pot angaja imediat după terminarea studiilor

Fady Chreih, CEO Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a transmis că Academia Europeană pentru Asistenți Medicali îşi propune să adauge o valoare semnificativă în domeniul medical, fiind o instituţie care oferă acces la educaţie continuă şi la o mulţime de tehnologii unice în România şi instrumente de învăţare. Un aspect foarte important este că la finalizarea programului de licență de 3 ani, studenții Academiei Europene pentru Asistenți Medicali au ocazia de a se angaja, în cadrul Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

Cuvinte-cheie: , , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.