Al IX-lea Congres Naţional de Geriatrie şi Gerontologie are loc în perioada 19-22 octombrie

Continuând tradiția organizării anuale de manifestări științifice de geriatrie și gerontologie, în perioada 19-22 octombrie 2017 se va desfășura cel de-al IX-lea Congres Naţional de Geriatrie şi Gerontologie la sediul din Otopeni, cu participare internațională, organizat de către Societatea Română de Gerontologie şi Geriatrie şi Institutul Naţional de Gerontologie şi Geriatrie „Ana Aslan”.

Simpozionul de Gerontopsihologie, un moment important al Congresului

Tema de anul acesta este „Geriatria și Gerontologia în România – 65 de ani de prezență națională și internațională”. Taxa de participare este de 200 de lei pentru non-membrii SRGG, de 100 de lei pentru membrii SRGG și de 20 de lei pentru medicii rezidenţi. Membrii SRGG sunt rugaţi să achite cotizaţia la zi: 100 lei medici specialişti şi primari, 10 lei medici rezidenţi, 50 lei cercetători şi alţi profesionişti.

Cu această ocazie, vineri 20 octombrie, se va desfășura Simpozionul Naţional de Gerontopsihologie, cu tema „Actualităţi şi perspective în Gerontopsihologie”, organizat de Asociaţia Română de Psihologie Clinică şi creditat de Colegiul Psihologilor din România.

Revista Galenus este partener media al acestui eveniment.

Informaţii suplimentare despre program şi taxe de participare la: [email protected].

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.