Angiograful Philips Azurion 7 a ajuns și în România

Angiograful de ultimă generație Philips Azurion 7, o inovație în materie de intervenții ghidate imagistic, a ajuns și în România, la Spitalul Sanador. Angiograful permite evaluarea arterelor coronare, cerebrale sau ale membrelor inferioare și este recomandat pentru tratamentul afecțiunilor arteriale, vaselor periferice și cerebrale. Philips Azurion 7 oferă o calitate înaltă a imaginilor, ceea ce înseamnă că specialiștii pot vizualiza întreaga hartă vasculară a zonei afectate, și datorită inovației o doză minimă de radiații. Philips Azurion 7 utilizează un software performant ce ajută la reconstrucția tridimensională a imaginilor. Datorită clarității imaginilor, medicii specialiști pot observa chiar și vasele de sânge greu de văzut.

Angiograful oferă șansa pacienților români de a se trata în țară

Angiograful Philips Azurion 7 poate diagnostica și trata o arie vastă de afecțiuni precum boli coronariene (infarct miocardic sau angină), aritmii cardiace (flutter atrial, fibrilaţie atrială etc.), boli vasculare severe cerebrale (anevrisme, accidente vasculare sau malformaţii), valvulopatii (regurgitare mitrală sau stenoză aortică), probleme vasculare aortice (disecţie de aortă sau anevrism de aortă), arteriopatii periferice, tumori maligne cu metastază la nivel hepatic, angiodisplazii.

„Dotarea spitalului cu angiograful Philips Azurion 7 ne permite să acordăm pacienţilor din România soluţii terapeutice la cele mai înalte standarde, pentru ca aceştia să nu mai fie nevoiţi să se adreseze spitalelor din străinătate. Practic, putem efectua la Sanador orice tip de procedură care se realizează în centrele de renume din vestul Europei. În prezent, suntem singurul spital din România dotat cu acest echipament de ultimă generaţie”, susține dr. Doris Andronescu, Director General Sanador.

În cadrul Spitalului Clinic Sanador au fost efectuate până în acest moment aproximativ 200 de intervenții medicale cu ajutorul Philips Azurion 7.

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.