Au început înscrierile pentru simpozionul Farma Practic, ediția 58

În calitate de coordonator științific al Congresului Regional Farma Practic, ediția cu numărul 58, Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa va prezenta date recente și studii utile pentru practica farmaciștilor și asistenților de farmacie prezenți la eveniment. Congresul va avea loc în zilele de 15 și 16 septembrie 2017 la Gura Humorului. Printre lectorii ediției se numără Conf. Univ. Dr. Farm. Bild Veronica, Farm. Prim. Cocriș Doina, Farm. Gascu Diana, Farm. Lobonț Anca și Prof. Univ. Dr. Farm. Ciurba Adriana.

Taxe reduse până pe 16 august

Evenimentul este creditat EFC și EMC,  fiind dedicat farmaciștilor și asistenților de farmacie din județele Maramureș, Mureș, Bistrița-Năsăud, Neamț, Suceava și Harghita. Programul științific se va desfășura vineri – între orele 15:30 și  20:00 și sâmbătă – între orele 09:00 și 14:00. Mai multe detalii găsiți pe www.farmapractic.ro.

Și în această toamnă, organizatorii le propun participanților să își exprime punctul de vedere cu privire la subiectele care țin de activitatea lor de zi cu zi, în cadrul sesiunii interactive Tribuna Farmacistului. Până pe data de 16 august taxele de participare sunt reduse. Cei care doresc să participe se pot înscrie completând formularul direct pe site-ul Farma Practic.

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.