Neuropatia diabetică: manifestări, diagnostic, tratament şi asistenţă medicală

Din păcate, în România, numărul complicaţiilor la nivelul membrelor inferioare este în continuare foarte crescut. Profesioniştii din domeniul sănătăţii doresc să îşi aducă aportul activ la schimbarea acestei situaţii prin abordarea targetată şi aprofundată a problematicii piciorului diabetic.

Conceptul de curs eveniment a fost lansat la inţiativa Euro Jobs Romania. Cursurile medicale se adresează, în principal, asistenţilor medicali generalişti, directorilor de îngrijiri medicale, managerilor de spital, studenţilor la medicină şi asistenţă medicală, liderilor organizaţiilor de sănătate, paramedicilor şi companiilor farmaceutice ce activează în România. Evenimentul a fost acreditat cu 18 puncte EMC acordate de OAMR.

Wörwag Pharma România, împreună cu toți cei care au dorit să se alăture inițiativei, s-au angajat să crească gradul de conștientizare a neuropatiei diabetice și a complicațiilor ei în rândul persoanelor cu diabet, al familiilor acestora, pentru depistarea și tratamentul precoce. Prin campania „Stand up for your feet!“ s-a dorit contribuţia semnificativă la îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu diabet și neuropatie diabetică, prin comunicare și educație terapeutică adecvată. Prin depistarea precoce şi tratamentul adecvat, neuropatia diabetică poate fi prevenită sau întârziată. Acest lucru va avea efecte directe prin reducerea numărului de amputații în rândul persoanelor cu diabet.

 

 

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.