Balul Steluțelor a strâns peste 28 000 euro pentru copiii cu cancer

Evenimentul caritabil organizat în fiecare an de asociația MAME pentru copiii diagnosticați cu cancer și alte boli grave a strâns 28800 de euro la ediția a V-a organizată anul acesta.
Banii au fost strânși în urma vânzării obiectelor donate de artiști și din sponnsorizări. Suma strânsă va fi folosită pentru finanțarea Centrului Steluțelor, care oferă suport și recuperare pentru copii.
Evenimentul a fost prezentat de Răzvan și Dani , iar invitații speciali au fost Elena Gheorghe, Nicoleta Nucă, trupa Deep Central, Momo, Lucille și copiii Roman și Alexa de la Școala de dans Pygmalion. Aceștia au participat pro-bono la acest eveniment pentru a sprijini copiii bolnavi.
“A fost o seară minunată în care invitații noștri, prieteni dragi ai copiilor bolnavi de care avem grijă, și-au dăruit din timpul și resursele lor pentru a le fi alături. Fondurile obținute ne vor ajuta să le oferim, pe parcursul anului 2016, servicii de consiliere psihologică, nutrițională, juridică și recuperare medicală în cadrul Centrului Steluțelor”, a declarat Maria Culescu, președinte fondator al Asociației MAME.
Sponsorii evenimentului au fost: Fundaţia Vodafone România, compania BRENNTAG, Sponsori: Rădăcini Motors, Fundația Sensiblu, SofMedica, Competence Call Center, Lease Plan, Cora Lujerului, Intoco și Kilostop, iar obiectele licitate au fost donate de: Ștefan Lungu și Anca Lungu, compania AVON România, Marie Nouvelle Studio și YVY BAGS.
Text: Bianca Bădescu

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.