Clinicile și spitalele private vin în ajutorul victimelor tragediei din Colectiv

Tragedia petrecuta vineri în clubul Colectiv din București, care s-a soldat cu peste 30 de morți și sute de raniți a făcut ca spitalele de stat din Capitală să fie solicitate la capacitate maximă. Fără eroismul medicilor români și al salvatorilor de la ISU, dezastrul ar fi fost cel mai probabil și mai mare.

Într-o dovadă de solidaritate și umanitate, clinicile și spitalele private au venit și ele în ajutorul victimelor care au suferit arsuri în urma incendiului.

Rețeaua de sănătate Regina Maria a constitutit o echipă medicală de urgență dedicată acestei situații stă la dispoziție la numărul de telefon 0722 456 711 și le oferă gratuit tuturor celor care au nevoie îngrijire medicală și tratament, consultații în ambulatoriu, medicamente și materiale sanitare și consiliere psihologică. Toți cei care au nevoie de ajutor pot să apeleze fără nicio rezervă la serviciile oferite de Spitalele Regina Maria. De asemenea, Rețeaua privată de sănătate oferă spitalelor publice care au în îngrijire răniți, toate materialele sanitare de care va fi nevoie, pe toată perioada tratamentului.

Vineri seară, Sanador a trimis ambulanțe la clubul Colectiv pentru a sprijini eforturile depuse de autorități. Sanador și-a oferit disponibilitatea de a susține eforturile spitalelor de urgență, prin oferirea gratuită de materiale sanitare, personal și ambulanțe până la încheierea acestei situații tragice. De asemenea, Sanador oferă intervenții de reconstrucție plastică direcționați de către autoritățile care gestionează situația.

Spitalul Sanador are disponibile 15 linii de gardă 24/24, telefon: 021 9699.

Clinicile Biomedica și Bioderm sprijină victimelor tragediei de la Colectiv și pun la dispoziție toate resursele de care dispun.

Medicii clinicilor Biomedica și Bioderm stau la dispoziția tuturor celor afectați de incendiul de la Colectiv, oferindu-le consultații și dermatoscopii gratuite pentru nevii afectați în urma arsurilor, oricât va fi nevoie. Toți cei care au nevoie de ajutor pot să apeleze fără nicio rezervă, la numărul de telefon: 031.91.01.

Text: Bianca Bădescu

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.