Forumul Industriei Farmaceutice 2019

Reprezentanții companiilor producătoare, importatoare şi distribuitoare de medicamente, alături de autorităţi fac o radiografie complexă a sistemului medical din România, în cadrul celei de-a zecea ediţii a Forumului Industriei Farmaceutice 2019. Tema centrală de anul acesta, „Adaptarea la noile realități – principala provocare din industria farma”, presupune abordarea subiectelor de actualitate pentru domeniu. În cadrul acestei ediții se vor analiza efectele apărute odată cu reglementările europene, a căror aplicare, de către autoritatea competentă, a variat de la un caz la altul și a generat o serie de neclarități în industrie.

Dintre subiectele care se vor discuta amintim:

  • Update-uri în industrie: implicațiile normelor UE, serializarea medicamentelor, medicamente retrase de pe piață, medicamente recent introduse pe piață, rearanjarea modelelor de business în industria farma;
  • Sănătatea pacientului: accesul pacienților la medicamente, medicina personalizată, medicamentele pentru nevoi speciale, rezistența la antibiotice, nevoi neacoperite în România;
  • Cadru legislativ: bugetul alocat sănătății pe 2019, prețul european și taxa claw-back, politica de prețuri, politica publică din domeniul producerii medicamentelor, practici anticoncurențiale în industria farma.

Revista Galenus este partener media al evenimentului.

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.