Conferinţa 3D Printing: tehnologia inovatoare care îţi poate schimba viaţa!

„Conferinţa 3D Printing – Tehnologia inovatoare care îţi poate schimba viaţa!” oferă posibilitatea doritorilor de a vedea cum arată şi cum funcţionează prima bio-imprimantă 3D din regiune, invenţie românească. Tehnologia revoluţionară a acesteia ar putea schimba radical tot ceea ce ştim despre medicină. În cadrul evenimentului specialiştii în domeniu vor oferi detalii despre imprimanta tridimensională, despre aplicaţiile industriale şi medicale existente în acest moment pe piaţa românească.

Conferinţa va avea loc în cadrul PRINT&SIGN 2017

La eveniment vor participa speakeri importanţi din industria printului tridimensional, dar şi din zona academică, precum conf. dr. Ilea Aranka, pe tema „Printarea 3D în ingineria tisulară”, Cristi Dumitru, reprezentantul unuia dintre cei mai vechi distribuitori români de echipamente 3D din România, pe tema „Ce presupune şi cum funcţionează o imprimantă 3D. Cum a început totul?”. Printre speakeri îi regăsim şi pe Călin Brandabur, care a realizat alături de colegii săi de la Symme 3D prima bio-imprimantă care va printa în viitor şi organe, speaker pe tema „Prima bio-imprimantă 3D din Europa de Est este made in România. Cum funcţionează şi ce reprezintă această inovaţie pentru domeniul medical” şi prof. Nicolae Balc, pe tema „3D Printing în România – Aplicaţii industriale şi medicale”.

Conferinţa 3D Printing – Tehnologia inovatoare care îţi poate schimba viaţa!” va avea loc în data de 28 septembrie, pavilionul Central Romexpo-Bucureşti, sala Multimedia, etaj 2, începând cu ora 10:00, în cadrul PRINT&SIGN 2017, cel mai important târg de tipar şi semnalistică din Europa de Sud-Est.

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.