Conferinţa Insights in Hematology

În perioada 13-14 mai 2019, Asociaţia Insights in Hematology alături de Institutul Oncologic „Prof. Dr. I. Chiricuță” Cluj-Napoca și Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, organizează cea de-a patra ediție a Conferinţei Insights in Hematology 2019, care se va desfăşura la Cluj-Napoca, în incinta Bibliotecii Central Universitare „Lucian Blaga”.

Participanții vor avea acces la informații inedite

Manifestarea educaţională coordonată de către dr. Ciprian Tomuleasa și de către departamentele de hematologie ale Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, respectiv Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca este adresată studenților, doctoranzilor, medicilor rezidenți, specialiști și primari, (bio) chimiștilor, biologilor, specialiștilor în hematologie, oncologie medicală, genetică, medicină internă din România și țările vecine.

Manifestarea va reuni anul acesta peste 20 de personalități care vor prezenta informații referitoare la managementul pacientului diagnosticat cu afecțiune hemato-oncologică. Printre teme se numără imunoterapia, transplantul de celule stem hematopoietice și respectiv terapia bazată pe CAR T-cells.

Participanţii vor avea acces la informaţii inedite, prezentările fiind de înaltă calitate şi actualitate. Programul complet şi detaliile privind înregistrarea pentru participanţi pot fi consultate pe site-ul conferinţei: http://hematologyconference.ro.

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.