Simpozionul regional Practic FM, la a XX-a ediţie

Eveniment dedicat exclusiv medicilor de familie, Practic FM, ajuns la ediția aniversară cu numărul 20, va avea loc la Băile Tuşnad, Hotel O3Zone, în perioada 09-10 iunie 2017. Practic FM, organizat de Houston NPA, se adresează medicilor de familie din Satu Mare, Bihor, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Alba, Mureş, Harghita și este creditat EMC. Ediţia din acest an este coordonată de prof. univ. dr. Nicolae Calomfirescu, iar peste 20 de lectori din diverse specialităţi medicale, precum medicină de urgență, medicină internă, podiatrie, gastroenterologie sau psihiatrie, vor dezbate teme de interes pentru medicina de familie.

Interactivitate, inovație și networking, la Practic FM

Conferinţa Practic FM are un format inovator cu întrebări fulger adresate de moderator, premii acordate pentru cei mai activi participanți, sistem de televoting şi numeroase oportunități de socializare, între medici. Printre temele cele mai interesante ale evenimentului se numără „Urogenitalul neuropatiei diabetice”- prof. univ. dr. Nicolae Calomfirescu sau „Metabesity – un nou concept medical și farmaceutic”- conf. univ. dr. Monica Tarcea. La Practic MF medicii vor putea participa la dezbateri în plen, workshopuri și prezentări de caz pe teme precum diagnostic precoce și tratament corecte, managementul cabinetului medicului de familie, legislație și politici de sănătate. Taxele de înscriere sunt cuprinse între 170 lei si 355 lei, până pe 19 mai și între 200 lei și 400 lei, după 19 mai.

Cuvinte-cheie: , , , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.