Conferinţa de imuno-onco-dermatologie, 18-21 septembrie 2019

Cea de-a 48-a Conferință a Societății de Imunologie din România și cea de-a 3-a Conferință a Asociației de Imuno-Dermatologie vor avea loc în perioada 18-21 septembrie 2019, la Hotel Caro din Bucureşti. Conferinţa comună, organizată de Asociația Română de Imuno-Dermatologie și Societatea de Imunologie din România, este creditată EMC pentru membrii CMR și OBBCSSR. Pe lângă specialiştii români de renume, la eveniment vor participa şi profesionişti din SUA, Germania şi Italia.

Ultimele noutăţi vor fi dezbătute în cadrul conferinţei

Scopul evenimentului constă în dezbaterea noutăților în cercetarea fundamentală și aplicativă în onco-imuno-dermatologie, imuno-dermato-pediatrie, patologia imună în transplantul renal și afecțiunile cutanate din imuno-supresia posttransplant, imunologia psoriazisului etc. Printre speakerii evenimentului se numără conf. univ. dr. Daniel Boda, președinte al Asociației de Imuno-Dermatologie, prof. univ. dr. Victor Cristea, preşedinte al Societății de Imunologie din România, conf. univ. dr. Roxana Silvia Bumbăcea, președinte al Societății Române de Alergologie și Imunologie Clinică sau prof. univ. dr. Coriolan Emil Ulmeanu. Prima zi a evenimentului va avea ca tematică „Imunologia (tot) mai aproape de adevăr”, a doua zi „Imuno-dermatologia la congruența între specialități”, a treia „Imuno-dermato-pediatria la granița colaborării între pediatri, imunologi, dermatologi și alergologi”, în timp ce în ultima zi, 21 septembrie, tematica va fi „Actualități în imuno-dermato-oncologie”. La Conferinţa de imuno-onco-dermatologie sunt aşteptaţi specialişti din mai multe domenii, precum imunologie, dermatologie, oncologie, pediatrie, alergologie, endocrinologie, ginecologie, urologie sau medicină de familie.

Până pe data de 17 septembrie, taxele de înscriere pot fi plătite cu reducere. Studenții pot participa gratuit, în limita locurilor disponibile, dacă se înscriu în prealabil la adresa [email protected]  Mai multe detalii despre eveniment pot fi aflate pe www.imuno-dermatologie.ro/conferinta3.

Revista Galenus este partener media al evenimentului.

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.