Spitalul Wiener Privatklinik a înregistrat o creștere de 71% a pacienților români în primul trimestru al anului 2019

Spitalul Wiener Privatklinik este unul dintre puținele centre medicale private din Europa ce oferă tratamente inovatoare împotriva cancerului – imunoterapie și terapie personalizată țintită, iar pacienții români reprezintă 26% din totalul pacienților internaționali ai spitalului. În primul trimestru al anului 2019, un total de 320 de pacienți români au accesat servicii medicale în cadrul Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private austriece, în creștere cu 71% față de aceeași perioadă a anului trecut.

În continuare, mai mult de jumătate dintre pacienți au ajuns la spitalul din Viena pentru diagnosticul și tratamentul specializat al cancerului (imunoterapia și terapia personalizată țintită), realizate de către experții austrieci în cadrul centrului oncologic WPK Academy Cancer Center. Alte servicii medicale solicitate de pacienții români au fost cele de ortopedie, cardiologie și chirurgie cardiovasculară, gastroenterologie, check-up general, endocrinologie și ORL. 

Viena, una dintre cele mai importante destinații de turism medical

„România este o țară foarte importantă pentru spitalul WPK, numărul pacienților români care ajung la noi pentru investigații și tratamente fiind în creștere de la an la an. La Wiener Privatklinik aceștia beneficiază de tratamente eficiente, de ultimă oră, de expertiza unora dintre cei mai renumiți medici la nivel european, cu o profundă responsabilitate față de pacient și, nu în ultimul rând, de condiții excelente de spitalizare, care le asigură standarde ridicate de confort, astfel contribuind la starea de bine și recuperarea posttratament. Mai mult, prin intermediul reprezentanțelor din București și, de curând, Timișoara, oferim pacienților informațiile necesare și o accesibilitate ușoară și rapidă la tratamentele de care au nevoie și pe care le au la dispoziție la spitalul nostru din Viena”, a declarat Ema Hafner, directorul departamentului de marketing și pacienți internaționali Wiener Privatklinik.   

Pentru a facilita accesul pacienților români la serviciile medicale disponibile în cadrul WPK, spitalul deține reprezentanțe oficiale în București și Timișoara, asigurând tot suportul logistic necesar, de la traducerea dosarului medical, rezervarea transportului și cazării la prețuri preferențiale, asistență pentru obținerea vizei de vizită, estimarea costurilor de diagnosticare și tratament, consiliere în ceea ce privește spitalizarea și alegerea medicului potrivit, până la suport în procesul de recuperare postoperatorie a pacientului, odată revenit în țară.   

Cuvinte-cheie: , , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.