Conferința Națională RoVaccin

Conferința RoVaccin vizează infomarea corectă cu privire la imunizarea prin vaccinare. Evenimentul se adresează profesioniștilor din sănătate și opiniei publice, prin organizarea de sesiuni științifice și mese rotunde unde vor fi dezbătute subiecte de interes pe tema vaccinării în România.

Evenimentul va avea loc în data de 29 februarie 2020 la Hotel Pullman -București, mai multe detalii despre eveniment puteți afla accesând: https://www.srm.ro/evenimente/rovaccin/.

Se va discuta despre Programul Național de Imunizare

Unul dintre principalele obiective ale RoVaccin este de a informa corect opinia publică prin mesaje bazate pe dovezi venite din partea profesioniștilor, precum și încurajarea unei comunicări eficiente medic-pacient referitoare la vaccinare.

Vor fi prezenți epidemiologi, microbiologi, medici de familie, medici de boli infecțioase, medici pediatri și neonatologi, ginecologi, pneumologi, medici de medicină școlară. Evenimentul este creditat cu 6 credite EMC.

Manifestarea urmărește informarea, facilitarea schimbului de informații și propunerea de soluții concrete de către specialiștii implicați, cu privire la managementul eficient al Programului Național de Imunizare.

Revista Galenus este partener media al evenimentului.

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.