Conferința regională „Prevenție 360 + 5”

Conferința regională „Prevenție 360 + 5” adresată medicilor și farmaciștilor va avea loc pe data de 22 februarie 2018, la Slobozia. Evenimentul, creditat EFC și EMC, cuprinde tematici axate pe prevenția bolilor cardiovasculare și a stresului oxidativ. Programul conferinței se va desfășura în intervalul 08:30-19:00, la Hotel Select, din Slobozia. Moderatorul conferinței regionale va fi prof. dr. farm. Dumitru Lupuleasa, președintele Colegiului Farmaciștilor din România, iar invitați speciali vor fi prof. dr. Massimiliano Baccanelli, medic specialist în prevenție la Universitatea Tor Vergata din Roma, dar și prof. dr. Gabriela Radulian, U.M.F. „Carol Davila”, București.

Evenimentul face parte dintr-o serie de 11 conferințe regionale

La conferința regională „Prevenție 360 + 5” de la Slobozia sunt așteptați între 150 și 200 de participanți. Acest eveniment medical, organizat sub patronajul Colegiului Farmaciștilor din România, este primul pe anul 2018, din cele 11, din cadrul seriei Conferințelor regionale „Prevenție 360 + 5”. În perioada 22 februarie-16 noiembrie 2018 conferința va avea loc la Slobozia, Satu Mare, Deva, Tg. Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Slatina, Piatra Neamț, Focșani, Alexandria, Miercurea Ciuc și Brașov.

Revista Galenus este partener media al evenimentului din 22 februarie.

Pentru mai multe informații și înscrieri: www.anuar-salus.ro/inregistrare2018 și [email protected].

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.