Conferințe creditate EMC în București și în țară cu ocazia Săptămânii Neuropatiei Diabetice

Între 17 și 20 octombrie, la București, are loc Prima Conferință Națională de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, cu participare internațională – Neurodiab 2013. Acest eveniment are loc cu ocazia Săptămânei Neuropatiei Diabetice, inițiată în acest an de către Societatea de Neuropatie Diabetică. În săptămâna 14-19 octombrie 2013, vor fi organizate țară simpozioane științifice dedicate medicilor de familie ( 14 octombrie: Alba Iulia, Fălticeni, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Reghin, Botoșani, Timișoara; 15 octombrie: Baia Mare, Brașov, București, Cluj-Napoca, Galați, Iași, Pitești, Slobozia, Târgoviște; 15 octombrie: Alexandria, Bacău, București, Odorheiu Secuiesc), urmând ca la finalul săptămânii să aibă loc Conferința de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, cu participare internațională – Neurodiab 2013.

Neurodiab 2013 reunește cei mai cunoscuți specialiști din țară și străinătate, care vor dezbate problematica și vor aduce cele mai noi informații legate de prevenția, diagnosticarea și tratamentul neuropatiei diabetice și al piciorului diabetic. Evenimentul este credit de Colegiul Medicilor din România cu 16 puncte EMC.

Prof.dr. Constantin Ionescu-Târgoviște va lansa cu această ocazie cartea ”Istoria neuropatiei Diabetice în România”.

Pentru înscrieri, program și mai multe informații despre eveniment: www.neurodiab.org

Text: Bianca Bădescu

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.