Congresul Mondial de Psihiatrie Socială, ediția cu numărul 23

În perioada 25-28 octombrie 2019 are loc cea de-a 23-a ediţie a Congresului Mondial de Psihiatrie Socială, la Hotel Crowne Plaza București. Manifestarea reprezintă un reper științific important al anului 2019 și este organizată de către Societatea Mondială de Psihiatrie Socială, în parteneriat cu Asociația Mondială de Psihiatrie, Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie, dar mai ales cu suportul Asociației Române de Psihiatrie Socială.

La eveniment vor fi prezente personalităţi internaţionale, președinţii celor mai importante comitete ştiinţifice ale societăților mondiale și europene de psihiatrie socială, precum și mulţi alţi invitați, iar congresul va pune România și comunitatea medicală românească pe harta medicinei aplicate la nivel mondial.

Psihiatria socială se numără printre cele mai interesante și frumoase domenii de studiu și practică. Asociația Mondială a Psihiatriei Sociale (WASP) fondată în anul 1964 de către Joshua Bierer, medic englez de origine română, este dedicată studiului tuturor aspectelor legate de natura omului, prevenirea și tratarea vicisitudinilor sale și a tulburărilor de comportament. Promovează activ colaborarea națională și internațională între profesioniști și societăți în domeniu sau domenii conexe.

Revista Galenus este partener media al evenimentului.

Pentru ABONAMENTE și CREDITE DE SPECIALITATE click AICI!

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.