Congresul Societății Române de Hipertensiune va avea loc între 18 și 20 septembrie

În perioada 18-20 septembrie are loc la București (Hotelul Crowne Plaza), Congresul Societății Române de Hipertensiune. În condițiile în care bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de mortalitate în lume și produc mai mult de jumătate din decesele înregistrate în Europa, cei mai renumiți specialiști din domeniu își propun să răspundă la întrebarea: ”Cum putem lupta eficient împotriva criminalului nr. 1 în lume?”.

Congresul se va bucura de participare internațională, iar printre invitați se număra: prof. dr. Maria Dorobanţu, preşedinte Societatea Română de Hipertensiune; prof. dr. Giuseppe Mancia, preşedinte al comitetului de elaborare a ghidurilor Societăţii Europene de Cardiologie (ESC) pentru HTA; prof. dr. Athanasios Manolis, expert Grupul de Lucru pentru Hipertensiune arterială al ESC; conf. dr. Roxana Darabont, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Text: Bianca Bădescu

 

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.