Ediția a II-a a Conferinței „Actualități în gastreoenterologie” are loc în perioada 2-3 septembrie

Gastro-180x260În zilele de 2 și 3 septembrie, la Centrul Național de Artă „Tinerimea Română” va avea loc ediția a II-a a Conferinței „Actualități în gastroenterologie”. Evenimentul este susținut de către Societatea de Medicină Internă, iar Revista Galenus se numără printre partenerii media ai evenimentului.

Speakeri de prestigiu vor împărtăși din experiența personală

Transformările revoluționare pe care le-au cunoscut știința și practica din domeniul fascinant al gastroenterologiei reprezintă motivul principal al acestei manifestări științifice. Speakeri de prestigiu vor onora evenimentul și vor împărtăși din experiența personală aspecte legate de diagnosticul și tratamentul afecțiunilor digestive.

Subiectele principale ale acestei conferințe cuprind afecțiunile inflamatorii ale tractului gastrointestinal superior, patologia gastrointestinală funcțională, screeningul cancerului colorectal, bolile pancreatice și hepatice. A fost alocată o secțiune specială noilor terapii antivirale în hepatitele cronice, prin aprobarea recentă a regimurilor de terapie orală în hepatita cronică cu virus C, implicațiile noilor anticoagulante în patologia digestivă, managementul clinic al cirozei. Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați http://rezervari.ella.ro/oferte/nwl/160715-gastro.html.

Text: Andreea Bunea

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.