Farma Practic, ediția cu numărul 55

Evenimentul Farma Practic se va desfășura în perioada 21-23 aprilie  2017, la Ana Hotels, din Poiana Brașov și se adresează, în principal, farmaciștilor și asistenților de farmacie din județele Prahova, Buzău, Galați, Vrancea, Brașov. Farmaciștii și asistenții de farmacie vor face schimb de experiențe în cadrul unei sesiuni interactive.

25 de lectori vor susține prezentări de interes pe parcursul celor două zile de eveniment. Noutățile privind normele de aplicare în anul 2017 a Contractului-Cadru, ce au intrat în vigoare de la 1 aprilie, și care vizează clarificări ale procedurii pentru situaţiile în care farmaciile eliberează medicamentele în regim offline, accesul asiguraţilor la medicamentele scumpe, dar și funcționarea cardului de sănătate și proiectul Dosarului Electronic de Sănătate (DES) vor fi abordate de dr. Camelia Popa, şef în cadrul Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Brașov.

Alături dr. Camelia Popa vor fi prezenți și vor susține prezentări lectorii:

 • Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa – președintele Colegiului Farmaciștilor din România și coordonatorul științific al manifestării;
 • Asist. Univ. Dr. Farm. Răzvan Mihai Prisada – vicepreședinte Colegiul Farmaciștilor din România, președinte Colegiul Farmaciștilor Buzău; 
 • Dr. Ileana Lucia Brînză – Medic primar medicină de familie;
 • Dr. Liliana Chiţanu – Medic primar medicină de familie;
 • Dr. Andreea Moldovan – Medic primar boli infecţioase;
 • Dr. Bogdan Moldovan – Medic primar chirurgie generală;
 • Dr. Marian Stamate – Medic specialist ORL.

Evenimentul este creditat EFC și EMC (între 16-20 puncte EFC pentru farmaciști și 9-15 puncte/ediție pentru asistenții de farmacie).

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

  Comentarii

  Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.