Festivitatea de absolvire a Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”

res-SPSCDABSOLVIRE3Data de 2 august va rămâne întipărită în sufletele a aproximativ patru sute de elevi care și-au văzut visul împlinit, acela de a deveni asistent medical generalist. Totodată a fost o zi de mândrie pentru cea mai importantă școală particulară postliceală sanitară din România, Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”, care a ajuns la cea de-a douăzeci și patra generație de absolvenți.

La ceremonie au participat pe lângă fericiții absolvenți și reprezentanții școlii, și reprezentanți din sănătate, printre care Dr. Marius Ungureanu, Secretar de Stat în Ministerul Sănătății.

Mesajul Secretarului de Stat în Ministerul Sănătății

„Prin ceea ce faceți vă doresc să fiți împliniți! La început vedem lucrurile într-un anume fel, suntem idealiști, avem aspirații, însă, pe durata studiilor, după absolvire, suntem tentați să uităm ce vis a fost la început. Este important să nu vă uitați visul, să nu uitați de ce v-ați dorit să deveniți asistenți medicali. Vă doresc succes, iar prin ceea ce faceți încurajați școala să fie mândră de dumneavoastră!”, a fost mesajul domnului Dr. Marius Ungureanu.

Doamna director a Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, Daniela Stoian, le-a oferit absolvenților o ultimă lecție care să le călăuzească viața: „Viitorul României se poate schimba prin cei doi piloni: educație și sănătate, care se condiționează reciproc. Ca viitori educatori pentru sănătate, continuați misiunea școlii noastre! Viitorul este în mâinile dumneavoastră”.

De-a lungul anilor de studii, elevii au beneficiat de programe internaționale de pregătire, de cei mai buni profesori, activități extrașcolare, practică în cele mai bune clinici și spitale, precum și multiple activități de voluntariat, iar toate aceste lucruri conduc la cele mai bune premise pentru ca absolvenții Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” să devină cei mai buni asistenți medicali.

Text: Andreea Bunea

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.