Intermedicas pune la dispoziția pacienților cu arsuri 2 medici reputați din Israel, cu activitate medicală în zone de conflict

Intermedicas – Second Opinion împreună cu Fundaţia Policlinici Sociale Regina Maria și-au unit forțele pentru a oferi în mod gratuit pentru pacienții arși în urma tragediei din Clubul Colectiv, consultații în spital (4 și 5 noiembrie) și expertiză de second opinion (noiembrie și decembrie), de la 2 dintre cei mai reputați medici din Israel, specializați în tratarea armatei din zone de conflict.

Profesorul Linton David-Michael, Director Medical la secția de Terapie Intensivă din cadrul Hadassah Medical Center va fi în București  pe 4 și 5 noiembrie pentru a consulta pacienți din spitalele de stat.

Prof. Josef Haik, director al secției de Arși din cadrul Sheba Medical Center din Israel, va acorda second opinion referitor la soluții medicale de ultimă generație, pentru reconstrucția  țesutului.

PROF. LINTON DAVID-MICHAEL, HADASSAH MEDICAL CENTER, VIZITE LA SPITAL, 4 ȘI 5 NOIEMBRIE

Profesorul Linton David-Michael este Directorul Medical al secției de Terapie Intensivă din cadrul Hadassah Medical Center. Acest spital a pus bazele medicinei moderne în Israel și implementează recunoscutul sistem “Medicina de Mâine”, prin care încorporează soluții foarte avansate de tratament personalizat pentru pacienții săi.

Prof. Linton David-Michael va fi în București în datele de 4 și 5 noiembrie și va consulta gratuit pacienții din  spitalele de stat, care au suferit arsuri grave în urma incidentului din clubul Colectiv.

Vizitele vor fi realizate doar la solicitarea și cu acordul familiilor, care solicită acest lucru clinicii Intermedicas.

PROF. JOSEF HAIK, SHEBA MEDICAL CENTER,  EVALUĂRI SECOND OPINION

Prof. Josef Haik este directorul secției de Arși din cadrul Sheba Medical Center din Israel, cel mai avansat centru medical israelian, specializat în trarea pacienților cu arsuri foarte grave. Domnia sa va acorda în mod gratuit, pentru Intermedicas, expertiză de second opinion tinerilor care au suferit arsuri grave în incidentul de la Colectiv. Recomandările sale și ale echipei pe care o conduce vor viza soluțiile de chirurgie reconstructivă complexă și de recuperare pe termen mediu și lung.

Dosarele vor fi trimise echipei din Israel de către Intermedicas.

Partenerii implicați în proiect susțin costurile consultațiilor și ale expertizei de second opinion.

Gestionarea cazurilor de reconstrucție chirurgicală implică totodată costuri semnificative pe termen mediu și lung. Persoanele care doresc să sprijine acest proces sunt rugate să doneze pentru Cazul Colectiv în conturile Fundației CMU- Regina Maria:

•           RO70 RZBR 0000 0600 1278 5673 / LEI – Raiffeisen Bank Ag Bucuresti

•           RO43 RZBR 0000 0600 1278 5674/ EURO – Raiffeisen Bank Ag Bucuresti

“Este o situație în care cuvintele spun prea puțin, mai ales în condițiile în care mulți dintre noi probabil cunoșteam persoane care au fost prezente în seara respectivă. Ne dorim să sprijinim eforturile profesionale și umane ale medicilor români care în aceste zile au lucrat sub o presiune inimaginabilă. Prin prisma expertizei pe care Intermedicas o are în nișe medicale, ne dorim să aducem o contribuție la eforturile acestor medici. Cei doi medici implicați au o vastă expertiză în tratarea soldaților din zonele de conflict și credem că experiența lor va contribui la îmbunătățirea semnificativă a situației în care se află tinerii internați. Rugăm familiile și prietenii să sune la numărul indicat pentru a programa o vizită sau pentru a evalua un dosar medical”, declară Ana Maria Marian, CEO Intermedicas.

Puteți contacta Intermedicas la:

E-mail: [email protected]

Telefon: (+40) 21 222 13 70

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.